(098) 862-10-71
(095) 680-79-97
(073) 030-32-37
Написати нам
м. Київ, вул. Бориспільська, 9
Карта проїзду

З чого розпочинається автосервіс. Частина 1. Система

Протягом 2016-17 років в Україну заїхала величезна маса автомобілів на литовських, естонських, польських та інших номерах. Ці авто - не розмитнені, вони не можуть і не хочуть звертатися в офіційні дилерські центри України, а дорожнеча нових автомобілів тільки сприяє зростанню парку старих автомобілів. Тому ці «європейці» будуть їхати і їхати. Все більше і більше автомобілів заповнює дорожні артерії нашої країни. Як ви вважаєте, до кого вони поїдуть обслуговуватися? Звичайно до Вас!
Спеціалісти компанії Еталон Техніка вирішили, що з урахуванням цього буде корисною публікація матеріалів по організації СТО. Відкрити автосервіс - це не тільки купити обладнання для автосервісу.
Так з чого ж почати?
На наш погляд - це система. Кожен власник повинен точно продумати процес обслуговування клієнта, починаючи від першого звернення до повторного. І тільки потім навколо цієї системи будувати і розвивати автосервіс. Ця система дозволить задавати точний вектор розвитку. Система як скелет постійно буде обростати м'язами, буде збільшувати кількість послуг, буде збільшуватися кількість клієнтів на автосервісі, буде збільшуватися прибуток. Незабаром Ваш автосервіс стане величезним як корабель. За штурвалом корабля повинен бути капітан, а за «штурвалом» автосервісу - його власник, який поведе свій корабель по фарватеру у відкрите море, океан автомобільного бізнесу. І ця система буде служити справжнім компасом своєму капітанові.
Ми продовжуємо…
Аналіз виробничих площ дозволяє стверджувати, що більшість СТО не будуються, а розташовуються в пристосованих приміщеннях, гаражних кооперативах, переобладнаних складах. Для того щоб не помилитися з вибором місця, на наступному етапі ми рекомендуємо визначити перелік пропонованих послуг, а вже після цього займатися пошуком відповідного приміщення. Перелік послуг може бути дуже широким:
1. Шиномонтаж, балансування коліс, ремонт покришок, вирівнювання автомобільних дисків.
2. Заміна масла та інших рідин.
3. Ремонт коробок передач.
4. Діагностика та ремонт електрообладнання.
5. Обслуговування двигунів.
6. Обслуговування автомобільних кондиціонерів, ремонт обігрівачів і кондиціонерів.
7. Установка протиугонних і охоронних систем.
8. Обслуговування систем запалювання.
9. Проточка гальмівних дисків.
10. Відновлення шарових опор.
11. Рихтовка і малярка.
12. Внутрішні роботи в салоні.
13. Установка ГБО.
14. Розбирання автомобілів.
15. Процедура розвал сходження.
Залежно від пропонованих послуг ви будете вибрати обладнання та інструмент для автосервісу, а також підбирати відповідне приміщення. Плануйте на перспективу, і успіх не змусить вас довго чекати.

 

 
 
Зворотній зв’язок
У вас є питання?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами!
Залишити заявку
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: